Lagzi szezon

Sziasztok.

Folyik az esküvői szezon javában, na meg az esső is. Bár belegondolva, hogy most ez a 3. évem az esküvői fotózásban és még mindig megúsztam a párokkal az essőt, lehet ez lesz a védjegyem. Most is a Nagy Napon komorabbnál - komorabb felhők minden irányban az égen, de esső az éppen elkerült minket. Tavaly is volt erre majdnem esély, de akkor is megúsztuk szárazon és egy jót fotóztunk. Szóval, aki nem sokára házasodik és nem akar elázni ezen a fontos napon az keressen engem! Bátran.

A lagzi utáni napokban ülök a számitógép előtt és töltöm fel a képeket a hétvégéről, válogatom a végeláthatatlan mennyiségű képeket, majd lassan “posztolok” is belőlük. Közben azon tünődök, ahogy kinézek az ablakon, hogy egész hétre szakadó essőt mondanak megint. Jönnek a hétvégék a párokkal, ahogy a felhők vonulnak az égen. Majd arra gondolok, hogy akik a kreatívot a Nagy Napra tervezik megkisértik az esső lehetőségét. Viszont akik vállalják a különnapi kreatívot, mert vagy idejük engedi vagy a ruha több napos lehetősége ad rá lehetőséget, ők szerencsésebbek lehetnek. Mindig ajánlom a pároknak a különnapi lehetőséget, mert akkor nem kell a násznéppen agyalni és “szebb” napszakban is fotózhatunk, amit a fényképezőgép is jobban kedvel. Ami a legfontossabb, hogy kikerülhetjük a rossz időt. Sőt, akár különlegesebb helyszínre is van időnk, hiszen egész nap fotózhatunk. Fűzzön hozzá titeket egy szép emlék, vagy csak mert nem akartok ott fotózkodni, ahol mindenki más is. Be az erdőbe, egy elhagyatott helyre, fel a hegyre vagy akár külföldre is. Hiszen ennek megismételhetetlennek kell lennie.

Kicsit kevesebbet is posztoltam mostanában, hiszen a lakásfelújítás még javában tart, de már nem sokáig. Még a húsvéti képekkel is el vagyok maradva ami a Facebook-ot illeti, de ami késik nem múlik és majd mutatok azokból is párat.

Ujj Laszlo