Esküvő a stúdióban.

Egy pécsi Mester Fodrász és egy pécsi Esküvői Ruhaszalon.

Egy nem mindennapi fotózást bonyolítottunk le a hétvégén a siklósi stúdiómban. Talán a legkülönlegesebb a fotózás során a modell volt, ugyanis kopasz! Egy igazi mester fodrásznak ezt megoldani nem volt nehéz. A modell egyéniségével együtt kézben tudta tartani a dolgokat. Kettő szép ruhát kaptunk pécsről, amik tökéletessen ilettek a fotózáshoz és a modellhez is.

Egy fotósnak nem is lehet jobb dolga péntek délután. Papír hátteret lehúzni a falról, fényeket bekapcsolni és hagyni a modellt és a csapatot dolgozni. Én pedig a fényképezőgép kis keresőjéből figyelem az egészet .ilyenkor 2-3 óra alatt vagy 499-szer villan a fény. Az egyik legjobb dolog visszanézni ezt a sok jó képet, viszont válogatni már nem annyira. Mindig több jó kép készül, mint amennyire szükség lehetne. Tavasz közelettével a képek már publikussak is lesznek.

Az esküvők mellett szoktam ilyen jellegű fotózásokat is vállalni, ami inkább céges termék és vagy reklám jellegű. Jelen esetben valahol még szorossan is kapcsolódik a portréhoz. Jelen esetben még egy pár órás menyasszonyhoz is. Viszont egy villányi borászatnak a palack fotói már kevésbé, de abban is meglehet találni az inspirációt. Főleg, ha van mód a kóstolásra is. :)

Ujj Laszlo