Blog?!

Nagyon sokszor hallom vissza itt a nagy Siklósban és túl, hogy te fotózol?!

Ha nem is biztosra mindenkitől, de igen, eléggé rég óta. Értem ez alatt, hogy másokat vagy másoknak, szóval nem magamat. Úgy vélem, hogy mióta a digitális vezetékeken én is jelen vagyok és sok dolgot töltök fel fotózásommal kapcsolatban, plusz még az, hogy megosztják… lám nem elég. Nem vagyunk egy főváros, de kevessen ismernek és tudják, hogy fotózással foglalkozok Siklóson és azon túl. Amennyiben a felkérés biztosítja, akár a csillagokig is. A természet fotózás (amit a legtöbben kérdeznek) számomra olyan, mint a Fillér a Forint mellett. Van -van, de nem igazán forgalomban.

Pár napja - hete azon agyalok, hogy Blog-ot indítok. Kicsit jobban megismerhettek engem itt az írásaimban. Egy kicsit rólam, egy kicsit a munkáimról. Előre is köszönöm minden olvasónak, hogy tegeződhetünk itt ezen a felületen. Azt még nem tudom milyen gyakorisággal, de néha megosztom a gondolataimat itt Blog formában, ami a jövőre nézve nem zárja ki egy VLOG indulását is.

Elsősorban termék/reklám és portré fotózással foglalkozok itt siklóson. Kb 2016 óta stúdióval együtt, hogy ne csak kültéri képek készülhessenek rólatok. Legyen szó portréról vagy akár bélyegképről az igazolványhoz. Itt a Weboldalon folyamatossan frissítem a portfóliómat, hogy lássátok mik azok a munkák amikben otthonossan mozgok. Nem kizárva egy esetleges átalakulást valamikor a jövőben. Eljutni A-ból B-be nem egy gyors folyamat. Egy vállalkozás szempontjából meg aztán végképp. Így lassan, de biztossan követhetitek a munkásságomat. Bízom benne, hogy egyszer mi is fotózunk együtt!

IMG_3806.jpg
Ujj Laszlo